Exaltació Fallera Major Infantil de València

 

Carla i la seua Cort d’Honor arriben al Palau de Congressos, on han sigut rebudes per tots els xicotets representants del món faller

Enguany, el Palau de Congressos de València s’ha vestit de gala per a celebrar les Exaltacions de les Falleres Majors de València. Si ahir era el torn de Consuelo Llobell i la seua Cort d’Honor, en la vesprada de hui el protagonisme recau en Carla García i les seues dotze companyes de regnat.

Durant les primeres hores de la vesprada, el Palau de Congressos ha anat omplint-se de falleretes i fallerets que esperaven, impacients, l’arribada de la nostra Fallera Major de València, Carla García, i de la seua Cort d’Honor, per a acompanyar-les en el seu gran dia.

A poc a poc també han anat arribant diferents membres de la Corporació Municipal, així com Marina Civera i Sara Larrazabal, Falleres Majors de València 2019.

Tampoc han volgut faltar Gal·la Calvo Santolaria, Reina Infantil de la Magdalena de Castelló 2020, i Noelia Vinal Rondón, Bellesa del Foc Infantil d’Alacant 2019.

S’acostava el gran moment de la vesprada, però per a això no podien faltar les “germanes majors” de les nostres protagonistes i, d’aquesta manera, arribaven al Palau de Congressos Consuelo Llobell i la seua Cort d’Honor, amb el seu segon vestit oficial, confeccionat per Marian Indumentaria.

I per fi va arribar Carla.

A les 17:00 hores, Carla García i la seua Cort d’Honor han entrat al Palau, on els esperaven tots els assistents, omplint-lo d’il·lusió i nervis.
Les dotze xicotetes de la Cort d’Honor, radiants, estrenant els seus vestits oficials confeccionats per la Joia Indumentària, amb teles de la Companyia Valenciana de la Seda, amb el dibuix Monet, en els tons: Nacre, Oliva, Coral, Vasarely, Bordeus i Blau Pèrsia.

I Carla, amb el seu Espolí Fallera Major de València en color Blau Turquessa Mar de Menorca, teixit per Garín i confeccionat, també, per la Joia Indumentària, resplendent.

Després de ser rebudes pels membres de la Directiva de Junta Central Fallera, per l’Alcalde de la nostra ciutat, Joan Ribó, i pels diferents membres de la Corporació Municipal, les tretze xicotetes han accedit a l’auditori per a gaudir de l’espectacle previ a la seua exaltació.

 

 

 

 

El evento está terminado.

Fecha

26 Ene 2020
¡Caducado!

Hora

4:00 PM - 11:00 PM
Junta Central Fallera

Organizador

Junta Central Fallera
Web
https://www.fallas.com/index.php/main-noticies-va