Exaltació Fallera Major València

La Fallera Major de València ha sigut exaltada en el Palau de Congressos

Recentment entrada la nit, la sala del Palau de Congressos, s’omplia de solemnitat per a rebre en el seu escenari a la màxima representant de la festa fallera. Sota l’atenta mirada de familiars, amics, autoritats i les falleres majors i presidents de totes les comissions de la ciutat, Consuelo Llobell Frasquet feia la seua entrada en la passarel·la.

Un dels moments més esperats per a ella es feia realitat. Amb la serenitat que li caracteritza, va recórrer pas a pas la moqueta gràcies a les sabates de Criselen i les calces de Cristina Peris. Amb el seu delicat somriure, com l’alçaor de Ma-vi-mar que l’acompanyarà en el seu regnat i les precioses randes de Santos Tèxtil arribava a l’escenari.

Els aplaudiments envaïen l’entorn davant l’emoció de Consuelo. Brillava amb llum pròpia, com ho feien les seues manteletes d’Artesania Viana. El seu vestit, confeccionat per Serrano i Navalón, omplia l’escenari d’elegància, gràcies al bon fer de Vives i Marí, encarregat de teixir l’Espolí Fallera Major de València que Consuelo ha triat en color rosa Oporto.

Consuelo irradiava felicitat en aqueix moment, rebuda per l’Alcalde de la ciutat, Joan Ribó, arribava l’instant cim de la nit. La Fallera Major de València rebia la banda que l’acredita com a tal, un moment molt especial ja que era Aitana Hernández, la seua Fallera Major  Infantil, la xiqueta encarregada de portar-la. L’Alcalde ha fet impossició de la Joia de Vicente Ballester que la realça com la màxima representant del món faller.

Els assistents van homenatjar la seua Fallera Major amb un calorós aplaudiment que omplia de felicitat el rostre de Consuelo. L’emoció es reflectia en els seus ulls i en el seu etern somriure. Era moment d’ocupar la Cadira d’Or, lloc privilegiat on ser exaltada com a màxima representant. Lucas Garcia, President Infantil de Consuelo, ha sigut el patge encarregat de portar el coixí per acomodar-la en el seient.

Des d’allí, una expressió de satisfacció recorria el seu rostre engalanat amb l’adreç model clàssic de raïm de Art Antic, exclusiu per a la Fallera Major de València, i les pintes de Més q pintes, que reprodueixen el dibuix de l’espolí oficial, que lluïa al costat de la posticeria de Realce.

Ara sí, Consuelo Llobell Frasquet, és dignisima portadora de nostra més alta representació, ara sí, és Fallera Major de València per a les Falles de 2020.

El evento está terminado.

Fecha

25 Ene 2020
¡Caducado!

Hora

8:00 AM - 11:00 PM
Junta Central Fallera

Organizador

Junta Central Fallera
Web
https://www.fallas.com/index.php/main-noticies-va